Google ADS

Refugjati afgan që jeton tash e 8 muaj në kalanë greke

00:50 | 22 Mars 2017
Trina Galanxhi

Refugjati nga Afganistani, Nasrullah Fabyabi, ka tetë muaj që jeton në mbeturinat e një kalaje greke në ishullin grek të Lesbosit, e ndërtuar në mesjetë.

Siç rrëfen për AA, duke ikur nga talebanët, korrikun e kaluar ai mbërriti në ishull, por vetëm pasi bëri një udhëtim të rrezikshëm përmes detit Egje.

Tridhjetë e një vjeçari Fabyabi, jeton pa energji elektrike, ujë dhe ngrohje.