Panairi Ndërkombëtar për Produktet Organike

08:15 | 12 Shkurt 2017

Më shumë se 2.300 ekspozues kombëtarë dhe ndërkombëtarë të produkteve organike pritet të marrin pjesë në panairin ndërkombëtar BioFach 2017, që do të çel siparin të mërkurën në Nuremberg – Gjermani. Panairi do të qëndrojë i hapur për tre ditë me radhë.

BioFach 2017 u jep mundësi pjesëmarrësve që të ndajnë interesin e tyre për ushqimin organik, si dhe të shkëmbejnë pikëpamjet dhe njohuritë më të fundit rreth prodhimeve organike.

Pjesëmarrësit gjithashtu mund të takojnë profesionistë të fushës, prodhues ndërkombëtarë, si dhe të frymëzohen nga tendencat e fundit të sektorit.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara