Në mungesë të vizitorëve dhe varkave, në Venezia shfaqen peshqit, delfinët e mjelmat

13:39 | 19 Mars 2020

Pas ndalimit të varkave dhe turistëve për shkak të situatës së Covid-19, në Venezia e kanë marrë kontrollin kafshët e ujit. Përveç peshqve, qytetarët kanë parë edhe mjelmat e delfinët në ujrat e pastra të qytetit dhe kanalet që më parë ishin të bllokura nga varkat.

Panorama e Venezia-s së fundi është një qytet pa njerëz, pa gondolat e famshme, por me delfinë që hidhen në ujë dhe mjelma që shëtisin në territorete tyre të reja.

Italia tani është qendra e pandemisë në Evropë me 28.000 raste të prekura dhe 2503 viktima.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara