Google ADS

Gjermani, nis dëbimi i refugjatëve afganë

00:32 | 24 Shkurt 2017
Trina Galanxhi

Autoritetet gjermanë kanë nisur deportimin e emigrantëve afganë nga Gjermania. Duket se tashmë Merkel po bën një kthesë në lidhje me politikën e dyerve të hapura.

Raportohet se 50 azilkërkues, të cilëve u është refuzuar qëndrimi janë në listë për tu deportuar nëpërmjet aeroportit në Mynih drejt Kabulit. Kjo është vala e tretë e dëbimeve të emigrantëve afganë në javët e fundit.

Disa autobusë dhe policë janë fotografuar në aeroportin e Mynihut, pranë një avioni

Gjermania ka nisur së fundi deportimin e më shumë afganëve, një lëvizje e kritikuar ashpër nga disa që nuk e konsiderojnë Afganistanin një vend të sigurt.

Shpërndaje në rrjete sociale