Garda Civile e Spanjës gjen emigrantë në kontenierë me mbeturina të riciklueshme

14:17 | 22 Shkurt 2021

Emigrantët që përpiqen të kalojnë nga Afrika e Veriut në Evropë janë gjetur të fshehur brenda disa kontenierëve me mbeturina të riciklueshme nga autoritetet spanjolle në Melilla.

Garda Civile e Spanjës publikoi një video të hënën, që tregon një oficer i cili “zbulon” katër persona që ishin fshehur në thasë të mbushur me shishe qelqi dhe një person tjetër brenda një thesi me hi toksik.

Në total autoritetet zbuluan 41 persona të fshehur midis ngarkesave në port.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara