‘Dita e Evropës’| Këshilli i BE-së dhe Këshilli Evropian hapi dyert për publikun

09:18 | 9 Maj 2022

Sot, shënohet ‘Dita e Evropës’, dhe të shtunën, më 7 maj 2022, Këshilli i BE-së dhe Këshilli Evropian hapi dyert e tyre për publikun.

Kjo ngjarje është pjesë e festimeve vjetore për Ditën e Evropës.

Vizitorët vizituan stendat e informacionit në ndërtesën Justus Lipsius, bënë një turne me guidë në ndërtesën e Evropa dhe patën mundësi të përfshihen në aktivitetet e shumta të organizuara./arbresh.info/

Kosova shënon sot Ditën e Europës

Shpërndaje në rrjete sociale