Google ADS

Abazoviq: Nuk e mbështesim terrorizmin, por nuk do të heshtim derisa vriten fëmijë dhe civilë të pafajshëm

17:40 | 28 Tetor 2023
.

Mali i Zi dje votoj për një rezolutë të në Kombet e Bashkuara të cilët bënin thirrje përn jë armëpushim të menjëhershëm dhe pastaj të përhershëm në Gaza.

Kryeministri malazez, Dritan Abazoviq, ka sqaruar qëndrimin e shtetit të Malit të Zi.

Amabazoivq me anë të një postimi në rrjetin social “X” ka shkruar se shteti malazez nuk do të mbështesë asnjë organizatë terroriste, gjithashtu nuk do të heshtë derisa vriten fëmijë dhe civilë të pafajshëm, shkruan Arbresh.info.

Postim i plotë:

“Si kryeministër dhe koordinator i MPJ-së së Malit të Zi, për shkak të pyetjeve të shumta brenda dhe jashtë vendit, lidhur me qëndrimin e vendit tonë me rastin e votimit në OKB, kam detyrimin të them se Mali i Zi ka mbështetur rezolutën që thërret për një armëpushim urgjent dhe të përhershëm në Gaza. “Mali i Zi kurrë nuk do të mbështesë asnjë organizatë terroriste, por gjithashtu nuk do të heshtë derisa vriten fëmijë dhe civilë të pafajshëm. Në këto situata, sipas mendimit tim modest dhe me respektin e duhur për të gjithë ndërkombëtarët subjektet, nuk ka asnjë kufizim” – ka shkruar Abazoviq. /Arbresh.info/

Të ngjashme