Google ADS

Nis Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës

07:34 | 3 Korrik 2017

Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës organizon edicionin e 17-të me radhë, i cili mbahet nga sot deri me 14 korrik në hapësirat e kampusit të Universitetit të Prishtinës.

Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës sjell në Kosovë studentë nga rajoni, Evropa dhe nga e gjithë bota.

Pra, gjatë periudhës së realizimit të kesaj Shkolle Verore, Prishtina shëndrrohet në nikoqir të shumë studentëve e profesorëve ndërkombëtar.

Shpërndaje në rrjete sociale