Kolona të gjata në rrugën Prishtinë – Pejë

20:40 | 9 Gusht 2019

Kolona të gjata janë krijuar në dy kahet e rrugës Prishtinë – Pejë, saktësisht nga fshati Gllarevë i Klinës deri të ura mbi lumin Drin.

Kolonat janë shkaktuar për shkak të mbingarkesës nga veturat e shumta dhe kamionët që bartin pesha të mëdha.

Ndryshe, sezoni veror (fundi i korrikut dhe gushti), si dhe gjatë festave të fundvitit, rrugët e Kosovës janë të mbingarkuara, pasi në vendin tonë vinë shumë bashkatdhetar.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara