Shënohet Java e Imunizimit

07:12 | 24 Prill 2019

Zyra e UNICEF-it në Kosovë organizon aktivitetin kryesor të shënimit të javës së imunizimit për këtë vit.

Aktiviteti do të mbahet në fshatin Magure të Komunës së Lipjanit ku pritet të merr pjesë edhe Ministri i Shëndetësisë së bashku me shefin e zyrës së UNICEF-it në Kosovë, Murat Sahin si dhe amabasadoren e Luxembourg-ut dhe Suedisë në Kosovë.

Në kuadër të aktivitetit do të mbahet një vizitë në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Magure, më pastaj së bashku me infermierët e porgramit të vizitave shtëpiake do të bëhen vizita në komunitet dhe do të vaksinohen fëmijët.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara