Gjuha denigruese mund të prodhoj kundërefekte për partitë politike

20:44 | 1 Qershor 2017

Partitë politike fushatën zgjedhore dhjetë ditore e kanë filluar me përdorimin e gjuhës denigruese ndaj njëra tjetrës. Ato nuk po e kursejnë njëra tjetrën me akuza dhe kundërakuza dhe në këtë formë po ndikojnë që të ulët edhe niveli komunikimit me elektoratin e tyre.

Profesori Mazllum Baraliu deklaroi se përqendrimi i subjekteve politike në këto zgjedhje do të duhej të ishte sqarimi i programeve të tyre përpara elektoratit e jo përdorimi i kritikës vend e pa vend ndërmjet vete, meqë kjo gjë ato nuk i shpie gjëkundi./tribunachannel

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara