Emoji i një burri shtatzënë dhe disa të tjera janë miratuar për lëshim

23:41 | 16 Korrik 2021

Një burrë shtatzënë, një shtrëngim duarsh të një personi me ngjyrë dhe të një njeriut të bardhë, janë disa nga emoji-t që do të godasin pajisjet gjatë vitit të ardhshëm, sipas një drafti liste të botuar nga Unicode Consortium, e cila miraton ikonat për përdorim.

Emoji-t e reja, të ilustruara nga Emojipedia janë për të festuar Ditën Botërore të Emoji-t.

Në kuadër të emoji-ve të tjerë shihet edhe dy duar me ngjyrë duke bërë zemrën me duar.

Disa emoji mbeten pa një opsion neutral ndaj gjinisë, kryesisht në rastet kur është e paqartë se çfarë përfshin një qasje e përshtatshme neutrale gjinore.

Mendohet se këto emoji do të hyjnë në përdorim qysh në shtator. /Telegrafi/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara