Rregullat, si do të kryhet plazhi në Shqipëri

00:58 | 9 Qershor 2020

Dezinfektim i përditshëm i krevateve të plazhit dhe distancë 3.5 metër mes çadrave.

Këto janë disa nga masat e bëra publike nga protokolli i vendosur nga Ministria e Shëndetësisë dhe Ministria e Turizmit për sezonin turistik në Shqipëri.

 

Distanca e rreshtit të parë të çadrave nga vija bregdetare do jetë të paktën 7 metra dhe për çdo 100 çadra duhet të ketë dushe me (ujë të ëmbël)

Në lokalet e restorantet përgjatë vijës bregdetare, do të mbahet nga 1 metër distancë për karriget.

Lajmet më të lexuara