Google ADS

Xhinse dhe xhaketë lëkure, stili i ri “cool” i Barack Obama

00:57 | 11 Mars 2017
Trina Galanxhi

Që prej 21 janarit, Barack Obama ka një jetë me të reahtshme dhe është më i lirshëm të bëjë atë që dëshiron.

“Përshëndetje të gjithëve! Michelle dhe unë jemi nisur për disa pushime të vogla”, shkruante ai më 20 janar në Twitter, menjëherë pas marrjes së funksioneve të Donald Trump.

Ai ishte presidenti më mirë i veshur në ditën e zyrtarizimit tani është ish-shefi i shtetit me stilin më të thjeshtë mes të famshmëve të politikës.

barack-obama-depuis-quil-nest-plus-president

Shpërndaje në rrjete sociale