Google ADS

R Kelly nuk paraqitet para gjykatës

13:25 | 18 Gusht 2019

Këngëtari R. Kelly nuk është paraqitur në një seancë gjyqësore, lidhur me të cilën prokurorët pretendojnë se ai refuzoi transportin nga burgu.

Ylli i R&B do të paraqitej para gjykatës në seancën paragjyqësore për rastin e tij të abuzimit seksual në Chicikago, Illinois, të enjten.

Avokati i Kelly tha që nuk ishte “100% e vërtetë” që këngëtarji kishte refuzuar transportin, por shpjegoi se “lëvizja e Kelly është një punë e komplikuar dhe e madhe”.

Këngëtari aktualisht po përballet me disa akuza shtetërore dhe federale për abuzim seksual në SHBA, të cilat ai i mohon.

Akuzat përfshijnë sulmin seksual, abuzimin me të miturit, bërja e imazheve jo te duhura të të miturve, rekrutimin dhe pengimin e drejtësisë.

Shpërndaje në rrjete sociale