Pharell Williams dhe Robin Thicke akuzohen për kopjim të këngës “Blurred Lines”

11:21 | 11 Mars 2015

Pharrell Williams dhe Robin Thicke janë në gjyq për këngën “Blurred Lines” pasi që familja e këngëtarit të ndjerë Marvin Gaye-së i ka paditur ata me me 7.3 milion dollarë për kopjim të këngës së vitit 1977 “Got to give it up”

Kënga “Blurred Lines” ka marrë fitime të mëdha qysh nga viti 2013 kur ishte lansuar.

Gjatë gjykimit janë shfaqur video në të cilën Williams dhe Thicke thonë se janë inspiruar nga kënga e Gaye-së,por më pasë ata kanë thënë se gjatë atyre deklaratave kanë qenë në ndikim të vodkës dhe vikodinës,dhe se ngjashmërinë mes këtyre dy këngëve e kanë vërejtur vetëm pasi “Blurred Lines” është lansuar.

Megjithatë antarët e jurisë kanë votuar në favor të familjes së Gaye-së

Shpërndaje në rrjete sociale