Mozzik bëhet me yll në Hollywood?

08:47 | 17 Mars 2023

Reperi i njohur, Mozzik, është duke qëndruar në Kaliforni.

Në mesin e shumë fotografive që ka ndarë në Instagram ka qenë edhe një unike.

Mozzik ka pozuar pranë një ylli në “Walk of Fame” në Hollivud, ku në të është pikërisht emri i tij.

Ai madje edhe mban në dorë një çmim Oscar.

“Besimi në vetvete dhe puna e palodhur do t’ju sjellin gjithmonë sukses” ka shkruar Mozzik.

Padyshim që ylli në Hollywood është i vështirë për tu marrë, por si duket, Mozzik ka aspirata për një të tillë.

Shpërndaje në rrjete sociale