Meghan e shqetësuar për djalin e saj: I mungojnë shokët

23:17 | 10 Korrik 2020

Së fundmi një burim për Daily Mail ka thënë se ish-dukesha dhe bashkëshorti i saj Harry janë të shqetësuar per djalin e tyre, Archien. Ai për shkak të situatës së pandemisë nuk po arrin të krijojë miqësi.

Përveç kësaj duket se Meghan e sheh veten shumë më lartë se familjet që jetojnë pranë saj në Los Angeles dhe për këtë arsye ajo nuk dëshiron që Archie të qëndrojë me ta.

Duket se dukesha qenka shumë më e shqetësuar për miqësitë e djalit se sa për pandeminë e cila ka ndryshua rpërgjithmon mënyrën e jetoses./ Living

 

Shpërndaje në rrjete sociale