Google ADS

Labi nderohet me një titull (FOTO)

17:31 | 25 Mars 2017
Arbresh.info

Labinot Tahiri, është nderuar me titullin “Akademik nderi i shkencave Sociale” nga Akademia Ndërkombëtare e Shkencave Sociale (SNK) Palm Beach, në Florida pas kontributit të tij në vazhdimësi dhënë popullatës së vet.

Pas marrjes së këtij shpërblimi, Labi përmes një postimi të cilin e ka bërë së fundmi në Facebook, është shprehur mjaft i kënaqur me titullin e dhënë dhe se mirënjohjen nga kjo akademi ia dedikon pikërisht popullit .

“Prapë këtë dhe shumë të tjera mirënjohje ua dedikoj popullit tim të fortë si guri, i cili u beri ballë shumë herë vështirësive dhe rreziqeve që iu kanosën me qindra vite kësaj Kosovë e trojeve tona” shkroi më tutje Labi.

labi-1