Labi: Këta nuk po e dinë si janë vjedhur 2 milionë euro, e po e dinë se a jam unë apo ti me Covid

01:29 | 31 Tetor 2020

Në 24 orëshit të fundit ne Kosove janë regjistruar 418 raste të reja me koronavirus, kurse katër persona humbën jetën.

E për këtë ka reaguar edhe këngëtari Labinot Tahiri, në një postim në Facebook, thotë se janë shifra të pasakta që jepen për të infektuarit si dhe për dënimet e qytetarëve.

Labi u shpreh se janë gënjeshtra të trupshme, vetëm për ta nënshtruar një popull të tërë, të cilit nuk po i dalin në ndihmë, por po e kërcënojnë me mbyllje totale.

Më poshtë postimi i plotë pa ndërhyrje:
“Shifra tê paskta të rasteve që i japin kinse me të semurë, apo infektime ku LABORATORËT PRIVAT nuk japin raportime vet e thanë ata që janë në ministrinë e shëndetsisë!!
Shifra të pa sakta që i japin për denime ku i denojnë qytetarët , janë të pa sakta!

Këta nuk po e din për 2 milion euro se si janë vjedhur dhe akoma janë në hetime e që dihet sakt se si janë vjedhur, e po e dinë se a jam unë apo ti me kovid a jo!!!
RRENA TË TURPSHME VETËM ME E NENSHTURA NJE POPULL TË CILIT NUK I DALIN NË NDIHMË DHE ME KERCNIM ME MBYLLJE TOTALE!
Skllaverimi nuk behet ndryshe!!/t1/

 

Lajmet më të lexuara