Të flesh më pak se gjashtë orë ndikon në performancën tuaj në punë

23:42 | 22 Maj 2018

Të flesh më pak se gjashtë orë pengon aftësitë tuaj për të kryer detyra të thjeshta – pavarësisht nëse ndjeheni të pushueshëm apo jo thotë një studim i ri.

Sipas analizës së shkollës së mjekësisë në Harvard, shumica e njerëzve nuk verejtën efektet e nën gjumit, transmeton Klan Kosova.

Megjithatë kur tek ta erdhi momenti i kryerjes së detyrave të caktuara dhe të kujtesës, hapësira e vëmendjes së tyre ishte e kufizuar.

Studiuesit paralajmërojnë se kjo gjetje duhet të jetë një paralajmërim për miliona amerikanë, të cilët shpejt pësojnë ndryshime në vetvete.

Shpërndaje në rrjete sociale