Google ADS

Si të keni flokë të shëndetshme?

16:16 | 27 Shkurt 2015

Rritja e flokëve si duket është dëshirë e shumë femrave. Derisa,  mënyra për të arritur një gjë të tillë, gjithmonë në kërkim.
E disa nga to janë prerja e shpeshtë e flokëve, sidomos e majave të tyre.
Të përzgjedhin kremin e duhur pas larjes. Ndoshta mund të çuditeni, por të keni flokë të shëndetshme dhe që të ju rriten më shpesh, evitoni larjen e shpeshtë të tyre.

Gjithashtu, për të pasur flokë të shëndetshme luan rol edhe ushqimi dhe përzgjedhja e duhur e tij. Mundoheni të përzgjedhin ushqim të pasur me vitamina dhe proteina.

Shpërndaje në rrjete sociale