ShSKUK: 229 pacientë me COVID në trajtim mjekësor, 20 prej tyre në gjendje të rëndë

09:39 | 7 Shkurt 2022

Bazuar në raportet e datës 7 shkurt 2022 nga klinikat COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim mjekësor janë 229 pacientë.

156 pacientë janë me oksigjeno-terapi, në Mjekim Intensiv janë 20 pacientë

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 78 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 17 pacientë

Klinika e Pediatrisë,10 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë,13 pacientë

Spitali i Prizrenit, 19 pacientë

Spitali i Gjilanit, 21 pacientë

Spitali i Pejës, 19 pacientë

Spitali i Gjakovës, 28 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 12 pacientë

Spitali i Ferizajt, 11 pacientë./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale