Gratë kanë rrahje më të shpejta të zemrës

23:46 | 7 Mars 2018

Ju mund të mos e keni kuptuar, mirëpo studimet e fundit tregojnë se burrat dhe gratë, kanë rrahje të ndryshme zemre nga njëri-tjetri.

Një studim ka zbuluar se gratë kanë një ritëm kardiovaskular, që ecën për 1.7 deri në 2.3 orë më përpara se ajo e burrave.

Kjo do të thotë që ato janë më të prira që të ndjehen më të lodhura gjatë mbrëmjeve se burrat, sipas këtij studimi, transmeton Klan Kosova.

Këto diferenca ndodhin kryesisht për shkak të ndikimit të hormoneve.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara