Google ADS

Vështirësohet komunikacioni drejt Kodrës së Diellit, Strazhës dhe Mavrovës

18:11 | 9 Janar 2019
Arbresh.info

Reshjet e reja intensive që sot përfshinë edhe rajonin e Pollogut, në masë të madhe e vështirësuan zhvillim e komunikacionit në Kodër Dielli, Strazhë dhe Mavrovë. Me vështirësi ka edhe komunikacioni në rrugët e Tetovës dhe Gostivarit.

Ata që kujdesen për mirëmbajtjen e rrugëve në mënyrë intesive angazhohen në heqjen e borës nga rrugët, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Për të mundur në mënyrë efikase dhe shpejt të hiqet bora, Sektori i Punëve të Brendshme të Tetovës ju bën apel pronarëve të makinave të mos i lënë makinat e tyre në vende jo të rregulta ndërsa lënie e makinave në këto vende do të dënohet ligjërisht.

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme