Tetovë, miratohet kërkesa e studentëve për uljen e çmimit të biletave për transportin publik

09:08 | 26 Shkurt 2021

Këshilli Drejtues i Ndërmarrjes për Transport Publik në Tetovë dhe Këshilli i Komunës së Tetovës kanë miratuar kërkesën e studentëve për uljen e çmimeve të biletave për transportin publik.

Me ndryshimin e çmimores për transport publik për nxënësit dhe studentët nga 6 mijë denarë siç u propozua në fillim për një vit, tani do të kushtojë 2.500 denarë, bëjnë të ditur nga Parlamenti studentor i UEJL-së.

Ndryshe, fillimisht u vendos që çmimet e biletave të ndahen në pesë kategori: (A) për të gjithë qytetarët, (B) studentët dhe administratorët, (C) pensionistët dhe personat me invaliditet të ulët, (D) të punësuarit në komunë dhe (E) për personat me mbi 80 përqind invaliditet.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara