Sheqerinska: Përgjegjësi politike dhe penale për arratisjen e Mijallkovit

15:55 | 23 Shkurt 2021

Ne do të kërkojmë përgjegjësi, sepse pyetja nuk është më si të sigurojmë që njerëzit që ikin nga drejtësia të përballen me drejtësinë, dhe organizatorët të përgjigjen, por kush e informoi Mijallkovin dhe siguroi arratisjen e tij, njoftoi sot Ministrja e Mbrojtjes Radmilla Sheqerinska, e cila së bashku me ambasadoren e ShBA-së Kate Marie Byrnes ishte në Krivolak.

Sheqerinska thotë se këtu duhet kërkuar jo vetëm përgjegjësi politike por edhe penale.

“As ekzekutivi dhe as gjyqësori nuk do të mbyllin sytë para kësaj arratisjeje. Kjo nuk është një mbikëqyrje, por është e qartë se disa nga ata që e dinin ndanë atë informacion me njeriun që supozohej të përballej me drejtësinë”, tha Ministrja e Mbrojtjes./Telegrafi/

Lajmet më të lexuara