Google ADS

Gjendet një bombë që nga Lufta e Parë Botërore në Manastir

18:08 | 18 Maj 2019

Mbrëmë është paraqitur se në afërsi të varrezave të fshatit Kremenicë në Manastir, policia ka gjetur në bombë të pa shpërthyer e cila daton që nga Lufta e Parë Botërore.

Pas paraqitjes së rastit MPB ka kryer hetim në vendin e ngjarjes, ndërsa bomba është larguar me ndihmën e përfaqësuesve të Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim./Telegrafi

Shpërndaje në rrjete sociale