173 gjoba në Shkup, 23 vozitës pa patentë shoferi

10:31 | 3 Qershor 2023

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 173 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 9 për tejkalim të shpejtësisë, 23 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 9 gjoba iu shqiptuan motoçiklistëve, 3 gjoba për ngasje të makinës në gjendje të dehur.

Sipas raportit të MPB-së janë shqiptuar dhe 10 gjoba për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara, 4 për kalim në semaforë të kuq, , 12 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes dhe 7 të tjera për mosvënien e rripit të sigurisë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme