Yjet botërore çmenden pas këtyre çizmeve

22:28 | 8 Tetor 2018

Janë rezistuese ndaj shiut dhe kohës së keqe, të ngrohta dhe të rehatshme, por edhe moderne.

Çizmet nga goma mund të duken të shkëlqyeshme në kuptimin “e stilit”, nëse i zgjedh ato me ngjyrë të zjarrtë, të theksuar, transmeton Telegrafi.

Jo vetëm që me dukjen e tyre përmirësojnë humorin “e turbullt”, por edhe avancojnë stilin tuaj të vjeshtës. Dhe, cilat ngjyra janë më të preferuara? E kaltra, e gjelbra, e verdha, vjollcë, e kuqja…

Zgjidh këto ngjyra bashkë me stilin e reduktuar njëngjyrësh, dhe, siç kemi thënë, zgjedhje e mirë është edhe ndonjë detaj me nuancë të njëjtë, kapela, shalli, çanta. Zgjidh!

Kur mbath çizme gome, duke pasur parasysh dukjen e tyre jo edhe aq elegante, me siguri do të mendosh që duhet t’i mbathësh bashkë me ndonjë veshje shumë të mirë, por – nuk është kështu!

Zgjidh ato të rehatshme, në trend dhe plotësoji me çizme gome apo me ato me ngjyrë të zezë, apo me ngjyrë të theksuar, të cilat, tashmë i kemi cekur më sipër.

Pra, çizmet e gomës si shtojcë kombinimeve të përditshme, urbane – janë të domosdoshme!

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara