Si ta kuptoni nëse atij i vjen turp nga ju

09:20 | 21 Janar 2021

Në një marrëdhënie mund të ndodhin shumë të papritura.

Një ndër to është edhe mospërqendrimi që ka partneri karshi jush dhe një sjellje e tillë mund të dërgojë në një marrëdhëenie toksike, transmeton portal arbresh.info

Këto janë shenjat që tregojnë se atij nuk i pëlqeni dhe se i vjen turp nga ju.

Nuk poston fotografi me ju në rrjetet sociale

Edhe pse ai është përdorues i rrjeteve sociale, ai kurrë nuk vendos asnjë foto me ju. Disa njerëz zgjedhin të ruajnë privatësinë, por nëse ai ndaj detaje tjera të jetës së tij në mediat sociale dhe nuk poston foto me ju, atëherë diku ka problem. Kjo tregon saktë që ai ndjehet i turpëruar nga ju.

Shmang prezentimin me miqtë dhe familje

Kjo është një ndër provat e vërteta që tregon nëse jeni në një marrëdhënie të shëndoshë. Nëse ai heziton që t’ju takojë me miqtë dhe familjarët, atëherë është mirë që t’i jepni fund asaj lidhje. Thjesht duhet ta kuptoni se nuk jeni bërë për njëri-tjetrin.

Komenton sjelljen dhe pamjen tuaj

Ndonjëherë edhe komentet e thëna si në humor janë shumë të tepruara. Nëse i dashuri juaj komenton sjelljen dhe pamjen tuaj përpara tjerëve, duke ju vënë kështu në një pozitë aspak të lakmueshme, ju duhet të reagoni dhe t’ia bëni të qartë pozicionin që keni, transmeton portali arbresh.info

Nuk flet me ju për të ardhmen

Pavarësisht se sa kohë keni në një marrëdhënie, bisedat për të ardhmen nuk mund të shmangen. Nëse ai shmang këto biseda, ka një probabilitet të madh që tregon se ai nuk mendon për një marrëdhënie serioze me ju. Tani, kjo mund të jetë për disa arsye, por nëse pikat e tjera që përmend të gjitha jehonë me ju atëherë ekziston një gjasë që kjo të ketë lidhje me turpin edhe për ju.

Nuk del me ju

Ndodh që disa partnerë refuzojnë të dalin me të dashurat e tyre, dhe kjo është një shenjë që tregon se ai nuk ndihet rehat me ju dhe ndihet i turpëruar. Zakonisht këta lloj partner preferojnë që të qëndrojnë në shtëpi me partnerën. A është në rregull një marrëdhëni e tillë?

Ju merrni iniciativa për seks

E fundit, por shumë e rëndësishme është edhe loja seksuale në një marrëdhënie. Për të, kjo është një lloj situate “çfarëdo” – ai do të gëzojë me kënaqësi të bëjë seks me ty nëse ti e fillon lojën e para, por ai nuk ndjen atë epsh dhe pasion që të fillojë vetë lojën. Kjo mund të bëjë që të ndiheni sikur duhet të përpiqeni edhe më shumë, të jeni seksi ose ta ndizni atë. Në vend të kësaj, ju duhet t’i përqendroni përpjekjet tuaja tek dikush që sheh bukurinë tuaj natyrore dhe nuk ka nevojë për t’u bindur, veçanërisht kur bëhet fjalë për intimitetin./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara