Sezoni dimëror 2017-2018 vjen me palltot “Teddy Bear”

22:47 | 17 Nëntor 2017

Modelet e palltove janë të pafundme, çdo sezon ato ndryshojnë, si stilet ashtu dhe ngjyrat.

E për këtë sezon dimërorë 2017-2018, stilistët ndërkombëtarë sugjerojnë palltot dhe xhaketat të modelit “Teddy Bear”.

0kcd6q-i-768x980 1976575-1479157474-600x0c-1 fb_fc_9-683x1024 madewell-faux-shearling-teddy-bear-jacket-1508268311-683x1024 mkt-green-teddy-bear-coat-1508882072-683x1024 screen-shot-2017-10-22-at-22-03-19 screen-shot-2017-10-22-at-22-29-38 screen-shot-2017-10-22-at-22-40-30 screen-shot-2017-10-22-at-22-44-19 tara-fp-678x1024

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara