Google ADS

Ky veprim do t’ju shpëtoj, nuk do t’i hekurosni kurrë rrobat

20:04 | 21 Tetor 2018

Të jemi të vetëdijshëm hekurosja e rrobave është veprimi më i bezdisshëm për ne sidomos kur kemi materiale delikate që kërkojnë kujdes të detajuar.

Pavarësisht se është i bezdisshëm njëkohësisht është dhe i domosdoshëm.

Për t’ju lehtësuar do ju ndihmojë një truk i thjeshtë që nuk kërkon shumë kohë për t’i hekurosur rrobat dhe ky truk nuk ju kërkon të shpenzoni para.

Për të realizuar këtë truk ju duhen 2-3 kuba akulli në lavatriçe në temperaturë të lartë dhe rrudhat e rrobave do t’ju largohen.

Si funksionon ky truk?
Akulli që do të vendosni në lavatriçe do shkrihet nga nxehtësia e lavatriçes dhe shndërrohet në ujë e më pas në avull. Këtë proces do kishte kryer edhe hekuri.

Për ta vërtetuar funksionin e këtij truku ju duhet ta provoni që të shihni rezultatet.

Shpërndaje në rrjete sociale