Këto janë palltot që sygjerojnë bllogeret për këtë sezonë (FOTO)

11:10 | 14 Shtator 2017

Nëse i hedhim një sy historisë së modës, palltot tani janë kthyer në një aksesorë. Të sitiluara me shumë kujdes, të orientuara drejt detajeve, objekte të dëshirës për tu veshur me çfarë do lloj veshje.

Që nga fillimi, vizioni ynë për markën ka qenë shumë i qartë, thotë Rachel Mansur, duke iu referuar prerjeve të lehta, elegante dhe plot emocion që kjo markë krijon. E njëjta gjë ndodh edhe me palltot, ato janë klasike, të një madhësie më të madhe e nga Kashmiri delikat.

4c55680759ddfcca032cb12f11dad3d0 088f4d84-e5ca-4554-bf1f-9f5da3579a9e-0 5053063_lb 5053063_lb-560x300 ahr0ccuzqsuyriuyrmdhbg1lzxrzz2xhbs5jb20lmkz3cc1jb250zw50jtjgdxbsb2fkcyuyrjiwmtylmkywosuyrmdtzy1waw5rlwzhbgwty29hdc0xmda5odq4lmpwzw

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara