Google ADS

Djema, nëse një femër ka këto 13 cilësi, mos e lini tu ikë nga duart

14:45 | 15 Shkurt 2017
Arbresh.info

1- Nëqoftëse ajo ka karakter dhe është e vërtetë, jo fallco.

2- Nëqoftëse ajo ka besim dhe respekt për veten e saj.

3- Nëqoftëse ajo të mbeshtet në arritjet dhe karrieren tënde.

4- Nëqoftëse ajo është komike.

5- Nëqoftëse ajo te sfidon ty sepse ajo kërkon që ti të përmirësohesh gjithmonë.

6- Nëqoftëse ajo është e sjellshme dhe të do ty.

7- Nëqoftëse ajo është optimiste.

8- Nëqoftëse ajo është e gatshme të bëjë sakrifica për ty.

9- Nëqoftëse ajo është e sinqerte dhe e di se e vërteta në atë rast dhemb.

10- Nëqoftëse ajo pranon çdo të metë tënden dhe të do ashtu siç je.

11- Nëqoftëse ajo rrezikon për ty.

12- Nëqoftëse ajo ka krijuar jetën e saj dhe ka arritjet e saja.

13- Nëqoftëse ju e dashuroni atë.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme