Burri lind fëmijë, pranon që meshkujt nuk e kanë idenë e lindjes

22:14 | 12 Shtator 2019

Freddy McConnell, e solli djalin e tij në jetë duke qenë ligjërisht mashkull, pra, babai i fëmijës.

Freddy McConnell, është një burrë transgjinor. Ai lindi si femër dhe bëri operacione për t’u kthyer në mashkull, por e mbajti mitrën në trup dhe nuk e hoqi, përcjell Shqiptarja.

Sipas The Guardian, më pas ndoqi fazat për të qenë shtatzënë duke përdorur një dhurues sperme.

Ai e solli djalin e tij në jetë duke qenë ligjërisht mashkull, pra, babai i fëmijës. Dhe e pranon.

“Burrat as që e kanë idenë se ç’do të thotë të lindësh”, u shpreh Freddy McConnell.

Shpërndaje në rrjete sociale