Vendos Qeveria, specializantët do të paguhen deri në gusht

10:48 | 12 Janar 2022

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që t’i paguajë specializantët shëndetësorë deri në gusht.

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi tha se mjetet do të ndahen nga kategoria buxhetore subvencione dhe transfere.

“Ministria e Shëndetësisë kërkon nga Qeveria e Kosovës që t’i financojë specializantët… Kërkojmë që të lejohet realizimi i kësaj mbështetjeje nga kategoria buxhetore subvencione dhe transfere, prej muajit janar deri në muajin gusht 2022”, tha Latifi, raporton arbresh.info

Kujtojmë se specializantet disa herë kishin protestuar duke kërkuar që specializimet t’u paguhen në formë page për çdo muaj./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara