Google ADS

Vendet që do të mbesin pa rrymë sot dhe nesër, orari i reduktimeve

08:26 | 20 Tetor 2022

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak se do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit, sot dhe nesër në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

20.10.2022

Prishtinë

1.

NS 220/35/10[kV] Podujevë

Nga Dalja 10[kV] Bajqinë-Pollatë do të ndërprehet:

NS 10/04[kV] Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët.

Arsyeja: Punime në Projektin Bajqinë-Sogojevët.

2.

NS 110/20[kV] Prishtina 7

NS 10/04[kV] Matiçan 4 (kodi: 19000079007) nga ora 09:00 deri ora 14:00

Vendet: Lagjja afër Restaurant Villa Piknikut – Zona Matiçanit 4.

Arsyeja: Punime në rregullimin e rrjetit të tensionit të ulët, evitim rreziku.

Pejë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Gremniku (kodi: 52000011) nga ora 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Ndërrimi i grupeve matëse, të djegura.

2.

Nga NS 110/10 [kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Çerdhja e Fëmijëve (kodi: 51000003) nga ora 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Ardian Krasniqi, Beteja e Kosharës, Bukureshës (një pjesë), Eliot Engel, Fatmir Ukaj, Jashar Pasha, Kushtetuta e Kaçanikut, Lidhja e Pejës, Mbreti Pirro dhe TMK-së.

Arsyeja: Ndërrimi i grupeve të djegura matëse.

21.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 110/6[kV] Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 6[kV] Glloboqicë (Kodi: 42000002 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Seçishtë, Fusha e Seçishtës, Glloboqicë, Gorancë, Hani Elezit (një pjesë), Krivenik, Lagja e Maliqëve (një pjesë), Lagja e Re dhe Rezhancë, si dhe rrugët: Të përndjekurve dhe një pjesë e rrugës së UÇK-së.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të reja, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

Gjilan

1.

Nga NS 110/10[kV] Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Ëurdo Ëilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë); fshatrat: Bolec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë),Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Studime (kodi: 73000013) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Tetë konsumatorë komercial në rrugën Hamit Hyseni dhe Tahir Sinani.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i izolatorëve dhe shtrëngim i përçuesve.

Prizren

1.

Nga NS 110/10[kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Budakova (kodi: 32000008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcim i shtyllave të dëmtuara.

2.

Nga NS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hoqa e Qytetit (kodi: 30035005) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, dhe Mareci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngim i përçuesve.

2.

Nga NS 220/10 [kV] Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bainca (kodi: 16100008) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Baincë, Domanek,Tërdevc dhe Abri.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

3.

Nga NS 35/10[kV] Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bardhi i madh (Kodi: 15018018) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

NS 220/35/10[kV] Podujeva

Nga Dalja 10[kV] Bajqinë-Pollatë do të ndërprehet:

NS 10/04[kV] Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët.

Arsyeja: Punime në projektin Bajqinë-Sogojevët.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Banja (Kodi: 82082008 ) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rruga 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor në Banjë.

Pejë

1.

Nga NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Jashanica( Kodi: 52000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Doberdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjeviku i Madh, Jashanica, Jellovci, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siqevë dhe Ujëmirë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Dalja ka BRRE!

2.

Nga TS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

TR 1 (J12) dhe TR 2 (J01) me kod: 540000 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë), Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Laxhja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj, 12 Prilli, 2 Korriku, 20 Qershori, Arben Januzaj (një pjesë), Batalioni i Rakoshit, Bajram Gashi, Bujar Visoqi (një pjesë), Burimit (një pjesë), Fehmi Agani, Gazmend Zajmi, Hysni Zajmi, Hysen Bujupi, Lidhja e Prizrenit, Mbreti Bardhyl (një pjesë), Skenderbeu dhe Shaban Mahaj, Qendra Korrektuese dhe 2 konsumatorë komercial në Dubravë, FSK-ja në Dubravë, 2 Korriku (një pjesë), Bujar Visoqi, Dëshmorët Dervishaj, Ibrahim Rugova, Lidhja e Prizrenit, Nënë Tereza, Rinia, Skenderbeu, Zahir Pajaziti (një pjesë); fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë, Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc, Moistir dhe Sinajë, Bellopojë (një pjesë), Cerkolez, Dubravë (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Kërninë, Kërninë e Epërme, Kovragë, Llukavc i Thatë (një pjesë), Padalishtë, Rakoc, Serbobran, Shushic, Shushic e Ulët, Suhogerllë, Uçë, Veriq dhe Zhakovë, Dragolevc, Dragolevc i Epërm, Dubravë (një pjesë), Dushkajë, Istog (një pjesë) dhe Istog i Vogël (një pjesë), Dragolevc (një pjesë), Dragolevc i Poshtëm, Istog (një pjesë), Istog i Poshtëm, Muzhevinë dhe Tomoc, si dhe një pjesë e Istogut dhe Istogut të Poshtëm dhe Devolli Group në fshatin Sinajë.

Ka BRRE – HC Istog.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

3.

Nga NS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Deçani (kodi: 53000003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Agush Gjoci (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Deçanit, Dëshmorët e Kombit, Dëshmorët e Kombit-Baballoq, e Demostratave, Haki Povataj, Himë Mushkolaj, Isa dhe Valdet Kuçi, Luan Haradinaj, Luigj Gurakuqi, Mehmet Ukaj, Mentor Tolaj, Nagip Cacaj, Qamëria, Rrustem Bruqi, Sadri Demukaj, Sali Hadergjonaj (një pjesë), Salih Çeku, Shaban Polluzha, Sheshi Mentor Tolaj, Skendërbeu dhe UÇK (një pjesë); fshatrat: Carabreg, Carabreg i Ulët, Carabreg i Epërm, Dobrunaj (një pjesë) dhe Lloqan (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

21.10.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (Kodi: 80080007) prej 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumatorë) dhe Nënë Tereza (1 konsumator).

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e trafos.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qyteza Pejton 2 (Kodi: 19100001) prej 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr.Gjorgj Bush, rr.Justiniani, një pjesë e rr. J.Zejnullahu dhe një pjesë e rr. Johan V.Hahn.

Arsyeja: Projektet investive të KEDS-it LOT 17.

21.10.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 110/20 [kV] Prishtina 7

Nga Dalja 20 [kV] Rezonanca do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS “AL-PETROL”sh.p.k.Arbër Kryeziu (kodi: 19000029155) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: TS “AL-PETROL”sh.p.k. Arbër Kryeziu.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjerik dhe projektit të aprovuar.

Prizren

1.

NS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Korisha (kodi: 31000010) nga ora 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Korishë, Lubizhdë dhe një pjesë e fshatit Lutogllavë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

NS 110/10 [kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Malsia e re (kodi: 31000030) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe Tranzit (një pjesë); fshatrat: Korishë (një pjesë), Legjendë, Lubizhdë (një pjesë), Lutogllavë, Malësi e Re dhe Petrovë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike. /arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale