Sot qeveria në detyrë pritet të ndajë buxhet për ish-të burgosurit politik dhe të rinjtë e Bujanocit

07:11 | 29 Janar 2020

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, ka thirrur ministrat sot në një mbledhje për të shqyrtuar 11 pika të rendit të ditës.

Mbledhja e qeverisë do të mbahet në orën 14:00.

Sipas rendit të ditës të siguruar nga arbresh.info, aty pritet të merret vendim për Shoqatën e të Burgosurve Politik të Kosovës për ndarjen e mjeteve financiare për vitin 2020.

Një vendim tjetër që pritet të merret ka të bëjë me një kërkesë të Komunës së Bujanocit për ndarjen e mjeteve financiare për realizimin e projektit “Aftësimi profesional të të rinjve të Komunës së Bujanocit”./arbresh.info/

 

Lajmet më të lexuara