Google ADS

Shkaktoi kundërvajtje të rrezikshme tek nënkalimi i qytetit në Ferizaj, dënohet shoferi

15:38 | 31 Mars 2023

Policia Rajonale e Komunikacionit Rrugor në Ferizaj i ka shqiptuar gjobë në shumë prej 300 euro dhe 1 pikë negative shoferit i cili drejtori veturën në mënyrë të rrezikshme.

“Policia Rajonale e Komunikacionit Rrugor në Ferizaj ka identifikuar shoferin, i cili me datën 29.03.2023 tek nënkalimi i qytetit në Ferizaj drejtoi në mënyrë të rrezikshme automjetin e udhëtarëve BMW me targa vendore dhe me afat të skaduar të regjistrimit. Kjo ngjarje ishte postuar në rrjetet sociale”, thuhet në njoftim të policisë.

Shoferi e kishte pranuar kundërvajtjen e shkaktuar dhe si rrjedhojë e kësaj, policia i ka shqiptuar një gjobë sipas ligjit të komunikacionit, 300 euro dhe 1 pikë negative./Arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale