Reagon Oda Ekonomike, Rukiqi:  Mjetet e ndara nuk plotësojnë nevojat e sektorit privat

13:48 | 15 Janar 2021

Kryetarit i Odes Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi është shprehur i zgënjyër nga shuma e mjeteve që janë ndar  nga Qeveria e Kosovës.

Ai tha se këto shuma janë tëjet të ulëta dhe nuk do të ndihmojnë rimëkëmbjen ekonomike

“Mjetet e ndara per “Rimekembjen Ekonomike, as per se afermi nuk i plotesojne nevojat e sektorit privat. Rimekembja Ekonomike, nuk arrihet me rritjen e skemave sociale. Ne kategorine e subvencionimit te pageve per bizneset, jane te planifikuara vetem 6.5 milione euro”, tha Rukiqi.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara