Raportohen pesë raste të falsifikimit të parasë në Prizren

12:46 | 9 Qershor 2021

Sipas Raportit të Policisë, në 24 orët e fundit janë raportuar pesë raste të falsifikimit të parasë vetëm në Komunën e Prizrenit.

Valutat që kanë rezultuar të falsifikuara, kanë qenë nga më të ndryshmet, shkruan arbresh.info.

Rastet e këtyre ndodhive, janë të gjitha nën hetime nga Policia./arbresh.info/

Rastet në Raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës:

”· Prizren, 25.05.2021 – 03.06.2021. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se janë deponuar monedha të falsifikuar në vlerë prej 100€(1×100)dhe 50€(1×50).Ankuesi është intervistuar dhe monedhat te cilat dyshohen për falsifikim janë sekuestruar. Rasti nën hetime.

· Prizren, 25.05.2021 – 13:54. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se janë deponuar monedha të falsifikuar në vlerë prej 100€(1×100). Ankuesi është intervistuar dhe monedha e cila dyshohet për falsifikim është sekuestruar. Rasti vazhdon të hetohet.

· Prizren, 18.05.2021 – 11:04. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se janë deponuar monedha të falsifikuar në vlerë prej 20€. Ankuesi është intervistuar dhe monedha e cila dyshohet për falsifikim është sekuestruar. Rasti nën hetime.

· Prizren 31.05.2021-01.06.2021 Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se janë deponuar monedha të falsifikuar në vlerë prej 1000€ (2×500). Ankuesi është intervistuar dhe monedhat te cilat dyshohen për falsifikim janë sekuestruar. Rasti nën hetime.

· Prizren 08.06.2021 – 09:50. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se janë deponuar monedha të falsifikuar në vlerë prej 1X50€. Ankuesi është intervistuar dhe monedha e cila dyshohet për falsifikim është sekuestruar. Rasti nën hetime.”

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara