Qytetarët flasin “zi e terr” për masat e Avdullah Hotit

15:50 | 13 Nëntor 2020

Qeveria e Kosovës ka miratuar masat e reja kundër përhapjes së koronavirusit, që hyjnë në fuqi sot dhe që kufizojnë lëvizjen e qytetarëve në Prishtinë dhe në nëntë komuna të tjera nga ora 19:00 deri në orën 05:00

E, për këto masa qytetarët kanë mendime të ndryshme.

Sipas tyre ora policore është e panevojshme, madje thonë se këto masa do të dëmtojnë edhe më shumë ekonominë.

Por, për disa qytetarë këto masa anti-COVID janë të mirëseardhura.

Ndryshe, Kosova tash e tetë muaj është duke u përballur me pandeminë COVID-19. /A.Zeka/arbresh.info/