Qeveria publikon planin legjislativ, Projektligji për Qeverinë dhe Diasporën në agjendë

18:33 | 11 Maj 2021

Qeveria e Kosovës ka publikuar planin legjislativ për vitin 2021, ku ka planifikuar miratimin e disa Projektligjeve.

Ndër ta është edhe Projektligji për Qeverinë, ai i Diasporës e etj.

Qeveria ka publikuar edhe Programin Qeverisës.

Linku ku mund ta gjeni planin legjislativ të Qeverisë

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara