Google ADS

Punimet në rrjet, KEDS tregon cilat zona do të mbesin pa rrymë

16:51 | 13 Tetor 2022

Për shkak të punimeve në rrjet, KEDS ka njoftuar për ndërprerjen e energjisë-elektrike në disa vende.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

14.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Në TS 220/35/10kV Podujeva, nga LP 10[kV] Bajqine-Pollate do të nderprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: Lagjja Sogojevët në Bajqinë.

Arsyeja: Punime në projektin Bajqinë-Sogojevët.

2.

Nga NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komorani (kodi 16023007) prej orës 14:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Komorani, Komoran lagjja e Kooperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabeli i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë), Llapushniku (një pjesë).

Arsyeja: Kalimi me furnizim 8 (tetë) trafostacioneve nga dalja 10 kV Shtrubullova në daljen 10 kV Komorani.

15.10.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Komogllava (kodi: 40000009 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (1 konsumatorë) dhe Varoshi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

2.

Nga NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashnica (kodi: 41046001) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet:. Davidovci,Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banulla (kodi: 41000012) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Banulla, Gllogovci, Gomnasella, Llugagjija dhe Pojata.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Industriali (kodi: 62000015) nga ora 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Crepanë (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Koretin (një pjesë) dhe Topanicë (një pjesë) dhe Fabrika e Bllokave “Brickos”.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Kllokoti (kodi 61065004) prej orës 11:00 deri 14:30

Vendet: fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojc dhe Remnik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorëve 2×100/1/1A.

Mitrovicë

1.

TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka (kodi: 70000104) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë); fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave 10kV dhe pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

Nga TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti (kodi: 32000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllani (kodi: 14015002) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngim i përçuesve.

2.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Millosheva (kodi: 15019005) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e ndarësve te tensionit të mesëm.

3.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

4.

Në TS 220/35/10kV Podujeva, nga LP 10[kV] Bajqinë-Pollatë do të nderprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: Lagjja Sogojevët në Bajqinë.

Arsyeja: Punime në projektin Bajqinë-Sogojevët.

5.

TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J9 Llukar (kodi: 13000004) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llukar, Makovc dhe Sinidoll.

Arsyeja: Rregullimi i ndarësit linjor të tensionit të mesëm, evitim rreziku.

6.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j12 Kodra e Trimave (Kodi: 13000006) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Kodra e Trimave, Kolovica e re, Kolovica e Vjetër.

Arsyeja: Rregullimi i ndarësit linjor të tensionit të mesëm, evitim rreziku.

Gjakovë

1.

NS 35/10 kV Malishevë do të ndërprehet:

LP 10kV Mirusha (kodi: 82082002) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

Nga TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istog 1 (kodi: 54000008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Dragolevc (një pjesë), Dragolevc i Poshtëm, Istog (një pjesë), Istog i Poshtëm, Muzhevinë dhe Tomoc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Vërejtje: Gjatë kësaj kohe do të afektohet BRE – HC Istog.

15.10.2022

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

TS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Qytet e fshatra (kodi: 73000003) nga ora 09:00 deri 17:30

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve në trasenë ekzistuese.

Prishtinë

1.

TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J35 Veterniku 2 (kodi: 19000035) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Veterniku, Valoni Petrol, Banesat, Rruga përgjatë Magjistrales Prishtinë – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com, Pezho.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

15.10.2022

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

NS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Korisha (kodi: 31000010) nga ora 11:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Korishë, Lubizhdë dhe një pjesë e fshatit Lutogllavë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

NS 110/10 [kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Malsia e re(kodi: 31000030) prej orës 11:00 deri në ora 17:00

Vendet: Rrugët: 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe Tranzit (një pjesë). Fshatrat: Korishë (një pjesë), Lexhend, Lubizhdë (një pjesë), Lutogllavë, Malësi e Re dhe Petrovë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumi Bardhë (Kodi: 51000012) prej orës 09:00 deri ne ora 13:00

Vendet: rrugët: Ardian Krasniqi (një pjesë), Kolonia te KEDS-i, Lumbardhi, Beteja e Kosharës, Beteja e Loxhës, Bike Aliu (një pjesë), Brahim Nikçi (një pjesë), Brigada 135 (një pjesë), Brigada 136 (një pjesë), Brigadat Kosovare (një pjesë), Dardania V, Dardania VII , Demë Ali Pozhari, e Apollonisë, e Vaskopojës, Edit Durham (një pjesë), Ernes Koliçi, Fatmit Ukaj (një pjesë), Françesko Gjyzepe Bider (një pjesë), Gjin Gazuli, Jani Vreto (një pjesë), Josip Rela (një pjesë), Kadri Bajri, Kongresi i Manastirit (një pjesë), Kushtetuta e Kaçanikut (një pjesë), Lumi i Bardhë, Martin Camaj, Ndue Perlleshi, Nikoll Ivanaj (një pjesë), Rexhë Gjonbalaj, Rrustem Bruqi, Ruzhdi Haxhijaj, Salih Çeku, Shen Jeronimi, Shpetim Bobi, Vëllezërit Lleshi dhe Viktimat e Pejës.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha (kodi: 51000008) prej ores 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagerme (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardania 2.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dh projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10(20)kV Kaçanik do të ndërprehet:

LP 10kV Kaçaniku i Vjetër (kodi: 40043007) nga ora 11:00 deri 17:00

Vendet: fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Çardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV Grand Store (kodi: 19000030) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagjja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjja NIC – Veterniku, Lagjja,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje – bashkë, Janina 2, konsumatorët e lagjes Veternik- Naim Berisha, Naser Kelmendi – Nic Holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 21 (kodi: 81084018) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK, Sadik Pozhegu (1 konsumator) dhe Sadik Stavileci.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar. /arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale