Punime të shumta sot në disa rajone, këto vende do të mbesin disa orë pa rrymë

09:55 | 16 Mars 2023

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se sot do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Koliqi (kodi: 14016002) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- Vendosja dhe premontimi i shtyllave, pastrimi i trasesë.
2.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lismir Gojnovcët (kodi: 15018006052) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lismir (Gojnovcët).
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10(20)ëkV] Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4ëkV] Stabiliment te Fati Im. Do të mbesin pa tension këta nënstacione nga ora 09:00-11:00 dhe nga ora 12:00-15:00:

1.NS 10/0.4kV Llapnasella 3 (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1 (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2 (Kodi: 19000035122)
4.NS 10/0.4kV Kamp-shtëpiza- Petrit Deqani (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi) (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa private te shk. L.P. (Kodi: 19000035020)
8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi: 19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi: 19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi: 19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)
12.NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi: 19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA Ts Priv. (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi: 19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)
16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi: 19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi: 19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi: 19000035003)

19.NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi: 19000035004)
20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi: 19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi: 19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi: 19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi: 19000035237)
24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani) (Kodi: 19000035039)

25.NS 10/0.4kV Fura Kobake (Kodi: 19000035042)

26.NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi: 19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi: 19000035045)

28.NS 10/0.4kV Naser Mustafa-objekti banesor (Kodi: 19000035047)

29.NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi: 19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi: 19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti elipsa) (Kodi: 19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar(Spitali turk)(Kodi: 19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi: 19000035049)

34.NS 10/0.4kV Bet.FITORJA (Kodi: 19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini(Kodi: 19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv- Llapnasellë (Kodi:19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti banesor (Kodi: 19000035113)

38.NS 10/0.4kV Llapnasella 4 (Kodi: 19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti(Kodi: 19000035129)

40.NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi: 19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:9000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k(Kodi: 19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi: 19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi: 19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi: 19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli “VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi: 19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi: 19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi: 19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi: 19000035264)

51.NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY (Kodi: 19000035276)

52.NS 10/0.4kV DIZI METAL SH.P.K Idriz Hasani (Kodi: 19000035271)

53.NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani (Kodi: 19000035270)

54.NS 10/0.4kV EURO ABI”SHPK-(Kodi: 19000035286)

55.NS 10/0.4kV AMERICAN HOSPITAL KOSOVA II SH.P.K K. A. (Kodi: 19000035290)

56.NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani (Kodi: 19000035273)

57.NS 10/0.4kV Veprim Hajredin Karaçica (Kodi: 19000035302)

Vendet: Llapnasellë – një pjesë, bizneset përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë-Ferizaj.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve – në projektin LOT 35/2021 Feeder 2.

2.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10ëkV] Llapushnik (kodi: 16023003) nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:30 deri në orën 17:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçkë e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, shkyçja e ndarësit të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04ëkV] Berishë te antenat (kodi: 16023003071) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04ëkV] Novosellë trafoja e vjetër (kodi: 16023003072) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04ëkV] Novosellë trafoja e re (kodi: 16023003073) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04ëkV] Divlak (kodi: 16023003074)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04ëkV] Tërpezë (kodi: 16023003070) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04ëkV] Kleçkë e Re (kodi: 16023003194) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04ëkV] Shpk “Graniti & Co”-Kleqkë (kodi: 16023003229) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04ëkV] Joni Fix”-Sami Zogaj (kodi: 16023003243) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04ëkV] Hasan Gashi “GURËBARDHI” (kodi: 16023003199) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04ëkV] EBE “SH.P.K Qamil Hoti (kodi: 16023003281) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Berishë, Novosellë dhe Kleçkë.

Arsyeja: Projekt investiv, vazhdimi i ndërrimit të përçuesve ekzistues.

Gjakovë

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 21 (kodi: 81084018) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK-së, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci.

Arsyeja: Për realizimin e punimeve sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani (kodi: 73000005) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – vendosja e shtyllave 10kV.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Aeroporti 2 (kodi: 41048011) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Dalja 10kV Fox Marble (kodi: 41048101) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: Aeroporti, dhe Fox Marble.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, testimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Miniera Golesh (kodi: 41048008) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Miniera Golesh.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kontrollimi i qarqeve të ndërprerësit.

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i Vjetër (kodi: 40043007) nga ora 15:00 deri në ora 18:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Realizimi i punimeve sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Krusha (kodi: 30034011) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Separacioni “Isa Rexhepi”, Seperacioni. “Arbëria”, Seperacioni “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i shtyllave të dëmtuara.

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gërnqari (kodi: 31000009) nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Gërqari, AS Petrol”Breu Petrol”, Naku Komerc, Aziz Regja, Big Brather (Viva), Hidroregjioni Jugor, komuniteti-Korill, Ibrahim Bucaliu HIB Petroll SHpk, dhe Dardania 3.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV sipas zgjidhjes teknike.

Pejë

Punime nga palët e treta

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella (kodi: 54000002) nga ora 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja: Zhvendosja e trafostacionit 10(20)/0.4kV dhe rrjetit 10(20)kV, lidhja e urave të tensionit të mesëm, sipas zgjidhjes teknike.

Shpërndaje në rrjete sociale