PK pranon donacion që zbulon praninë e substancave të rrezikshme dhe narkotikëve

18:36 | 9 Shtator 2021

Policia e Kosovës, ka pranuar pajisje të cilat mundësojnë zbulimin dhe praninë e substancave të rrezikshme si eksplozivë dhe narkotikë.

Këto pajisje janë dhuruar nga Byroja Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit e Ambasadës Amerikane në Kosovë.

Komunikata e plotë e PK-së:

Sot, më 09.09.2021, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme, Policia e Kosovës ka pranuar një donacion me pajisje nga Ambasada Amerikane në Kosovë, gjegjësisht INL (Byroja Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit- Ambasada Amerikane në Kosovë) në koordinim me DOJ-ICITAP dhe EXBS. Pranim- dorëzimi i donacionit u nënshkrua nga Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Samedin Mehmeti si dhe z. Shaën Ëaddoups Drejtor i INL.
Ky donacion i pranuar sot me pajisje të avancuara dhe shumë të sofistikuara do të mbështetë Policinë e Kosovës në luftimin e shumë dukurive negative në kohë reale si dhe zbulimin dhe praninë e substancave të rrezikshme si eksplozivë dhe lëndë narkotike.
Donacionet e tilla janë një mbështetje e çmuar dhe Policia e Kosovës falënderon Ambasadën Amerikane dhe INL për bashkëpunimin si dhe përkrahjen e vazhdueshme dhënë Policisë së Kosovës në fusha të ndryshme policore./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara