Përfaqësuesit e SBASHK-ut: Nga kjo gjendje nuk do të dalim pa bisedime

11:55 | 23 Shtator 2022

Përfaqësues të SBASHK-ut kërkojnë zgjidhje për të dalë nga greva, duke dialoguar dhe sipas kërkesave që kanë.

Imer Imeri nga SBASHK-u kërkoi që në këtë takim të gjithë të koncentrohen e të dilet nga kjo situatë në të cilën të gjithë ndodhen.

“Sindikatat kanë vullnet të dalim nga kjo situatë. Nëse do të komunikonim shpejt e drejtë, do të dilnim nga kjo situatë. Nga kjo situatë nuk do të dalim pa bisedime. Shpresoj se ministrat e kanë vullnetin”, tha Imeri. /arbresh.info/

LEXO EDHE

Nagavci para Komisionit të Arsimit: Kërkesa dhe lutja ime për SBASHK-un ka qenë që të mos e mohojmë të drejtën e fëmijëve për arsim – Arbresh.info

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme