PDK: Rezultatet e zgjedhjeve janë pasqyrë e nivelit të lartë të demokracisë

14:57 | 4 Mars 2021

Partia Demokratike e Kosovës ka falënderuar anëtarët, simpatizantët dhe përkrahësit e kësaj partie për secilën votë që kanë marrë në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Në llogarinë e tyre zyrtare në Facebook, thuhet: “Rezultatet e zgjedhjeve të 14 shkurtit janë pasqyrë dhe shembull i nivelit të lartë të demokracisë në vend”.

Lexoni më poshtë postimin e plotë:

Të nderuar anëtarë, simpatizantë dhe përkrahës të Partisë Demokratike të Kosovës,

Faleminderit për mbështetjen dhe përkrahjen e vazhdueshme. Faleminderit mijëra herë për secilën votë tuajën, për besimin e dhënë.

Rezultatet e zgjedhjeve të 14 shkurtit janë pasqyrë dhe shembull i nivelit të lartë të demokracisë në vend.

Votën tuaj, PDK do ta arsyetojë me punë dhe angazhim në të mirë të qytetarëve të Kosovës.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara