Pamje nga vendi ku është gjetur trupi i pajetë i Armend Trenës

18:04 | 7 Maj 2018

Në orët e pasdites Ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës ka konfirmuar se nga njësitë e kërkim shpëtimit u gjet trupi i pa jetë i policit Armend Trena.

Sipas tyre trupi është gjetur në kilometrin e 6-të në hyrje të Hanit të Elezit.

Në fotot më poshtë mund të shihni vendin ku është gjetur trupi i policitë të ndjerë Armend Trenës. Po ashtu edhe zyrtare ligjorë që kanë dal në vendin e ngjarjes.

“Njësitë e kërkim shpëtimit të FSK-së, Policisë së Kosovës dhe AME-së (Agjencisë së Kosovës për Emergjenca) sot në orën 15 e 40, në kilometrin e 6-të (në hyrje të Hanit të Elezit) nga vend i aksidentit në lumin Lepenc, kanë gjetur trupin e pa jetë të policit Armend Trena”, thuhet në komunikatë.

 

 

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale